Opdrachtgevers

Als professional ben ik beschikbaar voor verschillende opdrachtgevers, waaronder gemeenten en wijkteams, om ondersteuning te bieden bij het aanvragen en inzetten van passende hulpverlening aan jeugdigen met een hulpvraag. Mijn specialisatie ligt met name bij het ondersteunen van gezinnen die problemen ervaren op meerdere leefgebieden, waarbij ik de veiligheid van de kinderen altijd voorop stel.

Binnen mijn werk richt ik mij vooral op het bieden van kortdurende en doelgerichte hulp, waarbij ik meedenk over vraagstukken in de opvoeding en ouders in hun kracht probeer te zetten. Ook ben ik ervaren in het organiseren en voorzitten van netwerkoverleg en het inzetten van passende hulpinterventies. Hierbij werk ik nauw samen met de jeugdzorgketen en zorg ik voor een heldere rapportage van mijn bevindingen en aanpak.

Als professional vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied en mijn kennis en vaardigheden voortdurend verder te ontwikkelen. Ik sta dan ook altijd open voor feedback en ben bereid om mezelf uit te dagen en te blijven groeien in mijn werk. Door mijn expertise en inzet ben ik in staat om gezinnen te helpen bij het vinden van passende oplossingen en hen te ondersteunen bij het realiseren van een veilige en stabiele thuissituatie voor hun kinderen.

Als voormalig jeugdbeschermer in Zoetermeer en omgeving, ben ik goed bekend met de sociale kaart van deze regio. Door mijn 12 jaar lange ervaring heb ik uitgebreide kennis opgedaan van de samenwerking met partners in de jeugdzorg en ben ik bekend met de verschillende organisaties en instanties die actief zijn binnen dit vakgebied. Door deze ervaring en kennis ben ik in staat om snel en effectief passende hulpverlening te vinden voor jeugdigen met een hulpvraag en hun gezinnen.

Naast mijn kennis van de sociale kaart, ben ik ook op de hoogte van de specifieke problemen die spelen in de verschillende wijken. Door mijn werk in deze regio heb ik gezien dat de problematiek kan variëren van financiële problemen tot huiselijk geweld en van eenzaamheid tot problemen met verslavingen. Ik ben dan ook goed in staat om deze problemen te herkennen en te signaleren, en om snel en doelgericht actie te ondernemen.

Op het gebied van advisering en training ben ik graag bereid om mijn kennis en expertise met u te delen. Ik kan u bijvoorbeeld adviseren over hoe u het beste kunt omgaan met specifieke problemen in uw wijk, of u ondersteunen bij het opzetten van een effectief samenwerkingsverband met andere instanties in de jeugdzorg. Daarnaast kan ik trainingen verzorgen op maat, waarbij ik me richt op uw individuele leerdoelen en behoeften.

Kortom, als ervaren jeugdbeschermer ben ik goed bekend met de sociale kaart van Zoetermeer en omgeving en kan ik u ondersteunen bij het vinden van passende hulpverlening voor jeugdigen met een hulpvraag en hun gezinnen. Daarnaast ben ik op de hoogte van de specifieke problemen die spelen in de verschillende wijken en kan ik u adviseren en trainen op maat.