Reflecteren en SKJ

Als beginnend zzp-er kom ik erachter, wat je zelf moet regelen om geregistreerd te blijven bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Er is zoveel verschillende informatie te vinden, waardoor ik geen overzicht meer heb, wat er nu van mij verwacht wordt. Daarom heb ik een format ontwikkeld, waarop je je reflectie goed bij kunt houden. Dit is voor zzp-ers handig, maar ook voor medewerkers in dienst, die als jeugd- en gezinsprofessional geregistreerd staan. Mijn tip is om een aantal lege formulieren paraat te houden. Zodra je een vorm van reflectie hebt gevolgd deze dan direct in te vullen. Eenmaal per jaar kun je je reflectie dan op een overzichtelijke manier registreren bij het SKJ.

LET OP: er is een groot verschil met de eisen die gesteld worden aan de registratie als jeugdzorgwerker met die van jeugd- en gezinsprofessional. De documenten hieronder zijn van toepassing voor de jeugd- en gezinsprofessional.

SKJ Reflectie invulformulier

Bijlage registratie jeugd- en gezinsprofessional (hier staat onder andere één en ander uitgelegd over het invulformulier).

Hieronder verwijs ik je nog naar een mooie tool om te ontdekken waar je leervragen als jeugd- en gezinsprofessional mogelijk liggen.

https://professionaliseringjeugdhulp.nl/assets/pdf-overig/20171228-Competentie-interactief-def.pdf

Ik zou het op prijs stellen als je een reactie voor me achterlaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *